S LEĐA JE IZREŠETAO SA 6 METAKA: Advokat optužen za ubistvo bivše supruge!

Autor: Tanjug

Hronika

19.10.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski advokat Dragiša Kecojević (68) optužen je za ubistvo partnerke Vladanke Vučeljić (54) na podmukao način 10. marta ove godine ispred zgrade u kojoj je živela na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zgrada u kojoj je živela žrtva

Više javno tužilaštvo je u julu ove godine podiglo optužnicu protiv Kecojevića zbog krivičnog dela teško ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja, a nju je krajem septembra potvrdio Viši sud u Beogradu i produžio mu pritvor.

Krivično vanpretresno veće suda donelo je rešenje kojim je 26. septembra potvrđena optužnica protiv okrivljenog, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Protiv ovog rešenja odbrana može da izjavi žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Kecojević se optužnicom tereti za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, dok je istraga vođena za lakše krivično delo - ubistvo.

Sumnja se da je optuženi advokat žrtvi prišao sa leđa dok je otključavala ulazna vrata zgrade i u nju ispalio više projektila iz pištolja.

Prema pisanju medija,Kecojević se pre ubistva raspravljao sa Vučeljićevom ispred zgrade.Kada je ušla u ulaz, pucao joj je u grudi i ruku, preneli su mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading