STRAŠNA NESREĆA NA PUTU KRALJEVO - ČAČAK: Sudar voza i automobila, teško povređen muškarac (68)

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

19.10.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu voza i automobila koji se u petak, oko 17.20, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Samaila, na pruzi Kraljevo - Čačak, teško je povređen T.K.(68) iz obližnjeg sela Mrsać.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila kada je na "folksvagen pasat", kraljevačke registracije, kojim je krećući se lokalnom saobraćajnicom upravljao T.K., na obeleženom pružnom prelazu bez branika i polubranika naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo - Užice.

Tom prilikom T.K. je zadobio teške povrede nogu i on je u svesnom stanju sanitetskim vozilom hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, dok niko od putnika iz voza nije povređen.

- Približavajući se pružnom prelazu mašinovođa se na vreme i po propisu oglasio sirenom. Potom se sirena začula još jednom, a onda je usledilo kočenje i udarac. Voz se zaustavio i mi smo istrčali napolje - pričaju dva mlađa putnika iz voza. - Neki od putnika su odmah pritrčali vozaču da mu ukažu prvu pomoć, ali se videlo da mu je noga u veoma teškom stanju.

Više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila, kao i da li vozač "pasata" nije čuo sirenu, ili je imao utisak da će pre nego što naiđe voz uspeti da pređe prugu, biće poznato nakon istrage koja je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading