Mala Jana ponovo svedoči o ubistvu Jelene

Autor: M. Ž. L.

Hronika

19.10.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Jana (7), ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ponovo će biti saslušana u tužilaštvu. Devojčica je u prethodnom iskazu dala alibi ocu Zoranu (40), optuženom za brutalni zločin, ali će opet svedočiti zbog proceduralne greške jer nije saslušana u prisustvu advokata koji bi zastupao njene interese.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Tužilaštvo je napravilo previd, pa devojčica mora ponovo da bude saslušana. Ona neće promeniti iskaz koji je već dala, tako da mislim da nekih velikih promena u postupku ne može da bude, makar što se Janinog svedočenja tiče - kaže Nikola Dumnić, jedan od Marjanovićevih branilaca.

Optužnica protiv Marjanovića je početkom oktobra drugi put vraćena na dopunu istrage. Apelacioni sud naložio je da se utvrdi čiji je DNK pronađen na ogrebotini na Marjanovićevoj ruci i otkad potiču tragovi Jelenine krvi nađene na zadnjem sedištu njenog mercedesa.

Naloženo je i da se uradi dodatno telekomunikaciono veštačenje Marjanovićevog mobilnog, kao i prostorno i vremensko veštačenje telefona bicikliste M. R. i veštačenje snimaka s kamera kuće Jahovića u Crvenki. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading