Terali je da jede izmet, pa je silovali metlom: Monstrumi iz Obrenovca kakve Srbija ne pamti!

Autor:

Hronika

21.10.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Nenad P. (35) i njegova devojka Milena M. (27) uhapšeni zbog sumnje da su više od godinu dana držali zatočenu Jelenu V. (28) iz Vojvodine u Velikom Polju kod Obrenovca i brutalno se iživljavali nad njom, otkriveno je kakvu torturu je nesrećna žena preživela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako su komšije znale šta se dešava u toj kući, niko nije smeo da priča o tome. Više puta su anonimno prijavljivali polciiji Milevu i Nenada. Policajci su više puta dolazili, ali je Mileva uvek govorila da komšije izmišljaju. 

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U OBRENOVCU: Milena i njen dečko zarobili devojku (28), držali je u lancima i TERALI NA OVAJ UŽAS!

- Mileva i njen suprug Nenad držali su je kao roba. Oduzeli su joj dokumenta i terali je da prosi. uzimali su joj po 12.000 dinara socijalne pomoći, a njoj nisu davali ništa. U početku je jadna žena pokušala da pobegne, ali nije uspela. Mileva ju je tukla čim je stigla - priča izvor za beogradske medije.

- Mileva je išla toliko daleko da je nesrećnu ženu čak i silovala metlom, nokte joj je čupala kleštima, pekla ju je žaračem po telu i terala je da jede izmet. Svoju decu je terala da Jeleni mokre u usta - kaže komšija muža i žene monstruma i dodaje da je Jelena kod njih dvoje puna 22 meseca bila rob.

UŽAS U OBRENOVCU: Policija im upala u stan i zatekla OTETU DEVOJKU u katastrofalnom stanju!

Komšije navode da je Jelena V. spavala pored šporeta na podu.

- Posle prvog pokušaja bekstva iz kuće vezali su je lancem. Spavala je kao pas, na podu pored kreveta. Mileva joj je pretila da ako ponovo pokuša da pobegne, da će je ubiti i zakopati iza kuće. Ne znam još koliko dugo bi tako izdržala. Srećom policija je uhvatila zlotvore - kaže komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading