TRANSVESTIT UBICA POSTAO ŽENA: Detalji iz zatvorske ćelije optuženog za ubistvo studenta

Autor: Alo, Republika

Hronika

23.10.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za ubistvo studenta Marka Radovića iz pritvora ide u Klinički centar, gde ga pregledaju isključivo žene, kaže njegova majka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov

- Moj Goran je konačno postao prava žena! Dobio je svoju terapiju, tako da njegov život više nije ugrožen! Predstoji mu samo operacija i ono što ga najviše "kolje“ - da promeni ličnu kartu, jer u njoj stoji da je muško!

Tako na početku svoje ispovesti za „Alo!“ priča Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana Abdulova (34) zvanog Jovana Transica iz Železnika, koji se tereti da je ubio Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u njegovom stanu u Zemunu.

- Videla sam ga u petak, kada sam bila u poseti! Dobro je, koliko je moguće da bude. Ne može da mu bude bogzna šta među četiri zida. Dobro se oseća, prihvatio je svoju sudbinu! Šta da radimo! Sada sve konačno ide normalno. Kupujem hormonske tablete, koje mu nosim u Centralni zatvor. Dobro bi bilo da dobije ampule ženskog hormona, koji bi mu se direktno ubrizgao. To bi bilo lakše za njega, ali nemam novca, mala mi je penzija. Čujem da se javljaju neki da mu obezbede ampule. Predstoji mu samo operacija polnog organa.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Marko Radović, nastradali student

Jedino bi voleo još da promeni ličnu kartu, jer je u njoj muško - priča Dragica Abdulov.
Goranova majka ističe da se on nalazi na muškom odeljenju Centralnog zatvora, ali da ga pregledaju isključivo žene i da se svi dobro ophode prema njemu.

- On je praktično žena na muškom odeljenju. Najvažnije je da dobija terapiju. Vode ga iz zatvora u Klinički centar, gde ga pregledaju isključivo žene i rade mu sve analize. I dalje ne znam zašto se sve to dogodilo… On se nikada nije ni potukao! Stalno se iznova pitam, ali šta ćemo. Nema više šta da se priča, nažalost! Potpuno sam sama, nemam s kim ni da podelim brigu - priča Goranova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading