UŽAS U PRIJEPOLJU: Vatra gutala stambenu kuću!

Autor: novosti.rs

Hronika

27.10.2018

17:29 >> 19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prijepoljskom naselju Jezdovića kosa, iznad Kolovrata u subotu veče nešto pre 19 časova buknuo je požar u domu porodice Bajramović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Vatrena stihija, prvo je zahvatila prostoriju u prizemlju kuće a zatim se proširila i na ostale njene delove. 

Brzom reakcijom pripadnika Vatrogasno spasilačke jedinice vatrena je obuzdana. U požaru niko od članova porodice nije povređen, međutim vlasnici kuće pozlilo je tokom akcije, gašenja pa su intervenisali lekari Hitne pomoći.

Komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević kaže da je uzrok požara još uvek nije poznat, sumnja se na neispravnu strujnu instalaciju.

- U gašenju požara učestvovalo je pet vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila. Na svu sreću nije bilo vetra pa su uspeli brzo da ugase vatru. Šta je tačan uzrok požara još uvek se ne zna kao ni tačno oštećenje na objektu – kazao je Kovačević.

Tokom požara izgoreo je jedan deo krovnog pokrivača, oštećene su i dve prostorije. Tačan uzrok požara znaće se nakon što nadležni organi obave uviđaj, kao i visina materijalne štete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading