MANIJAKA IZ TRAMVAJA ZVALI SAMURAJ: Sada ga niko ne prepoznaje na ulici, a ova stvar mu je promenila život

Autor: Alo, Republika

Hronika

28.10.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Isailović (37) iz beogradskog naselja Krnjača, koji je seksualno uznemiravao devojčicu od 15 godina u beogradskom tramvaju, bavio se zdravim životom i treninzima, zbog čega su ga ranije zvali Samuraj!

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Javnost je šokirao snimak u kojem Isailović u tramvaju na liniji broj dva nasrće na tinejdžerku, naočigled drugih ljudi, koji apsolutno ništa nisu uradili da joj pomognu! Uhapšen je u četvrtak, oko 23 sata, nakon prijave radnice pekare "Kod buraza“, u Krnjači, jer je manijak došao iza pulta, odsekao dva parčeta bureka i otišao. 

Nakon objave snimka, javilo se još nekoliko devojaka koje su tvrdile da su bile na meti Isailovića.

Njegovi prijatelji su šokirani jer ga čak nisu ni prepoznali na snimku.

- Mi smo u šoku! Užasni snimak pojavio se na internetu i zamislite kada ga nisam ni poznala u koliko je lošem stanju! Pre četiri godine smo trenirali zajedno nekoliko meseci, onda je on prestao i izgubili smo svaki kontakt. Šokirani smo, jer iz perioda iz kojeg ga znam, bio je pametan i vredan mladić, koji je čak bio fanatik za zdravu hranu i treninge. Učestvovao je u grupnim treninzima, bio je dosta fizički spreman i insistirao je na zdravom životu. Zvali smo ga Samuraj!

- Na snimku koji sam videla on je ugojen i zapušten. Zatečena sam, jer nisam ni znala da je to ista osoba! Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida sa verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - priča njegova poznanica, koja nije želela da otkrije svoje ime.

Jedan od njegovih poznanika kaže da se Isailović bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali! To što je uradio jadnoj devojčici za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega. Meni je neverovatno da niko od nas nije znao da se čak radi o istoj osobi. Nismo ga prepoznali na snimku - rekao je sagovornik. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading