Glumica iz "Selo gori" se i ranije skidala sa heroina: Isplivali novi detalji užasa u Kragujevcu

Autor: mediji, Republika

Hronika

28.10.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da je epizodna glumica i "Plejboj zečica" Ivana Mlađović pronađena mrtva u Kragujevcu, a njen verenik Miloš Kovačević u teškom stanju, o ovom slučaju počeli su da isplivavaju novi detalji.

RepublikaFoto: facebook.com/Miloš Kovačević Kovač
Miloš Kovačević i Ivana Mlađović

Kako pišu beogradski mediji, Mlađovićeva i njen verenik pronađeni su u kući prijatelja, što je potvrdio i njegov otac.

- Došli su na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Poslednji put ih je video u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutro je Ivana bez znakova života ležala u sobi. Moj sin je pozvao Hitnu pomoć - otkrio je otac A. N.

Dodaje da na zna kakva je veza između njih troje, ali pretpostavlja da su se upoznali u bolnici.

- Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana lečila, pa su verovatno i na nju tamo naišli. Sumnjam da bi im dao da spavaju tu da je znao da su uzeli heroin - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading