Detalji istrage o smrti glumice Ivane Mlađović (30): Evo koliko sati je ležala mrtva pored verenika!

Autor:

Hronika

29.10.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Mlađović (30), Plejbojev model i statista iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", koja se prekjuče predozirala drogom, sedam sati je ležala mrtva pored svog verenika Miloša Kovačevića Kovača (32), saznaje Srpski telegraf. On je u teškom stanju i bez svesti prevezen u bolnicu, gde se bori za život, a policija istražuje čime su se predozirali, kao i ko im je prodao drogu, kako bi se otklonile sve sumnje.

RepublikaFoto: facebook.com/Miloš Kovačević KOvač
Ivana Mlađović

Kako Srpski telegraf saznaje, verenike je pronašao Kovačevićev prijatelj Aleksandar N., koji im je dan ranije ustupio sobu da prespavaju u kući u kragujevačkom naselju Ilićevo.

- Oko 19 sati Miloš je zamolio Acu da prespavaju kod njega, na šta je ovaj pristao. Narednog jutra Aleksandar je primetio da se verenici ne čuju, pa je oko 12 sati ušao u sobu i zatekao jeziv prizor. Ivana je ležala na krevetu, bila je skroz modra, a iz usta joj curila krv, dok je na desnoj ruci bio uočljiv veći broj uboda igle, koji su nastali u zadnjih nekoliko dana - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Foto: facebook.com
Ivana i njen verenik

Vlasnik stana odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali glumici nije bilo spasa.

- Miloš je prevezen u bolnicu u Kragujevcu, gde je po prijemu intubiran i nalazi se u veoma teškom stanju. Telo Mlađovićeve bilo je u potpunosti hladno, a prema proceni veštaka, bila je oko sedam sati mrtva kada je pronađena. Nakon završene obdukcije biće poznat tačan uzrok smrti, ali je očigledno da se mladi par predozirao narkoticima - dodaje naš izvor.

Policiju je pozvao prijatelj koji je Ivani i njenom vereniku ustupio sobu, jer nije mogao da ih probudi

Otac Aleksandra N., u čijoj kući je pronađen ljubavni par, ispričao je da ne zna kakva je veza između njih i njegovog sina.

- Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Pretpostavljam da se s Milošem upoznao tamo i da njihovo prijateljstvo datira iz bolnice. Mislim da se i Ivana jedno vreme lečila, pa su se verovatno svi tamo upoznali. Sumnjam da bi im dozvolio da budu u kući da je znao da će da se drogiraju - ispričao je on.

Ivana Mlađović javnosti je postala poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine u sezoni u kojoj je pobedu odnela Soraja Vučelić. Njen nastup zabeležio je manji peh kada joj je spala haljina, pa je u prenosu uživo otkrila grudi.

Dobijala preteće poruke

Ivana Mlađović je pre mesec dana objavila preteće poruke koje je dobila nakon likvidacije MMA borca Radoša Joksimovića (27) u Kragujevcu. Joksimović je ubijen dok je sa advokatom sedeo u bašti kafića, a preteća poruka se odnosila na njenog verenika Miloša Kovačevića.

- Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme... - piše u poruci.

Glumica je tada prokomentarisala da se oseća jezivo zbog pretnje.

- Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno - napisala je ona, nakon čega se oglasio i njen verenik.

- Ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama obične su sisice... Ne plašim se da umrem, dođi slobodno - napisao je Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading