NIJE STIGAO DA SE SAKRIJE: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo advokata Arkanovog ubice!

Autor: Republika

Hronika

30.10.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo advokata iz Johanesburga Pita Mihalika (50), javljaju lokalni mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/News24
Automobil u kojem je bila žrtva

- Možemo da potvrdimo da je osumnjičeni priveden i da je na ispitivanju zbog povezanosti sa ubistvom advokata koje se dogodilo jutros ispred škole - saopštio je lokalni MUP.

Dve osobe umešane su u ubistvo Mihalika koje se dogodilo ispred škole i dok su u automobilu sa njim bila i njegova deca. Njegov sin povređen je kada ga je okrznuo metak koji je ubio advokata, dok je devojčica nepovređena.

Ubica je advokata, koji je poznat po tome što brani glavne mafijaše iz Južne Afrike, ali i kao zastupnik Dobrosava Gavrića, osuđenog za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, ustrelio kroz prozor automobila.

RepublikaFoto: youtube.com/ News24
Pit Mihalik

Mihalik je preminuo na licu mesta.

Ubistvo advokata povezuje se sa ubistvom advokata Nurudina Hasana koji je takođe radio na slučaju Gavrića. Hasan je ubijen pre dve godine, takođe, u pucnjavi.

Žena mu se ubila, on se zabavljao sa manekenkom

Mihalik je bio samohrani otac, jer je njegova supruga, majka njihovo dvoje dece, izvršila samoubistvo pre nekoliko godina. On je neposredno nakon te porodične tragedije, međutim, uhvaćen u prisnom zagrljaju sa poznatom južnoafričkom manekenkom Tasmin Tobit.

Ovo je još jedno u nizu smaknuća ljudi koji su u Južnoj Africi povezani sa Srbima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading