Tri meseca je tu sa otkopčanim šlicom i rukom na pen*su: Dramatična ispovest majke koja se suočila sa manijakom iz Niša

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

01.11.2018

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svakog jutra pre posla izlazim na ulicu da bih oterala tog bolesnika kako bi moja ćerka mogla bez straha da krene u školu. Tri meseca je skoro svakog dana tu, otkopčanog šlica i sa rukom na penisu. Dok vičem na njega i teram ga, nastavlja svoju perverznu rabotu, psuje me a jednom mi je pretio kamenom"priča Nišlijka G.M., koja se oglasila nakon žalbi roditelja učenika niške OŠ "Car Konstantin" da im manijak uznemirava decu.

Foto: Ilustracija

Ova hrabra žena kaže da ga je policiji prijavila pre dva meseca ali da se i dalje svakodnevno suočava sa njim.

"Imam pravo da močam"

- Kada sam ga prvi put videla sa otkopčanim šlicem, kazala sam mu: "Budalo jedna šta radiš tu?" Rekao mi je: "Imam pravo da močam." Naravno da sam odmah znala da laže jer je sve vreme onanisao dok sam mu prilazila. Sledeći put kada sam ga ponovo napala, priznao je šta su mu prave namere. Kazao mi je: "Nikad nisam video p..., prijeb.. mi se." Neverovatan je taj stepen besramnosti, dok priča sa mnom ne vadi ruku iz pantalona, sve vreme drži polni organ u ruci i onaniše, nijednog trenutka se nije zakopčao, strava jedna - priča ogorčena žena.

Ona kaže da je više puta pokušala da ga fotografiše ali da bi svaki put manijak uspevao da joj umakne.

- Nedavno sam ga videla u autobusu kojim se prevoze deca iz Ekonomske škole. Primetila sam jednu devojčicu kako se migolji, shvatila sam da joj se nešto dešava. Pogledala sam bolje i prepoznala manijaka, odmah mi je bilo jasno da je seksualno maltretira. Uspela sam tada da ga fotografišem, pa se nadam da će biti što pre uhapšen. Pokušala sam da ga pratim, kad je sišao sa autobusa u centru, pošla sam za njim u nameri da saznam gde stanuje ili radi. Međutim, on je ušao u sledeće vozilo gradskog prevoza, verovatno da nastavi perverzije - priča zabrinuta žena.

 

 

Priznaje da je u strahu za svoju osamnaestogodišnju kćer ali i ostalu decu koja žive u ovom delu grada. Ćerka je učenica Ekonomske škole, mora da se vraća taksijem jer je u popodnevnoj smeni pa kući dolazi po mraku.

- Žao mi je što ljudi koji svakog jutra ovde prolaze i vide ga, okreću glavu na drugu stranu. Da mi se neko od njih pridružio, verujem da bi do sada bio uhvaćen - zaključuje ova Nišlijka.

Poverenje u policiju

G.M. kaže da je zadovoljna reakcijom policije te da se nada da će muke žitelja ovog dela grada uskoro prestati.

- Inspektor Miloš Paunović je jako ozbiljno shvatio prijavu koju smo podneli ja i ćerka. Zvao me je u više navrata, dolazio je ovde, imam poverenja u njega i verujem da će ta osoba najzad biti tamo gde joj je mesto - kazala je ova žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading