Uhapšena trojka iz Nove Varoši: Evo zbog čega

Autor: Republika

Hronika

09.11.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novoj Varoši uhapsila je M. O. (34), G. B. (49) i N. R. (53), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela falsifikovanje službene isprave i zloupotreba službenog položaja.

Sumnja se da su oni, kao radnici jednog rezervata prirode, ukrali 60 godišnjih ribolovačkih dozvola i overili ih faksimilom direktora i pečatima rezervata. Takve dozvole su, kako se sumnja, prodavali ribolovcima, a novac zadržavali za sebe. Policija je u pretresu stana i drugih prostorija osumnjičenih pronašla deo ribolovačkih dozvola koji nije prodat, kao i internu evidenciju prodatih - saopšteno je danas u PU Prijepolje.

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading