PRVA ISPOVEST OCA ČIJA ĆERKA JE UMRLA OD EKSTAZIJA: Kad je umrla, svi lekari su plakali

Autor: Alo, Republika

Hronika

09.11.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica S. S. (15), tinejdžerke koja je preminula nakon što je na kućnoj žurci u Aranđelovcu konzumirala "ekstazi", odlučila je da donira njene organe.

RepublikaFoto: facebook.com
Devojčica umrla od ekstazija

- Lekari su se danima borili za njen život. Nažalost, nisu uspeli da je spasu. Kada je moja ćerka umrla, svi lekari su plakali. Odlučili smo da doniramo njene organe jer se nadamo da će tako drugi životi biti spaseni - rekao je Boris S. otac tinejdžerke koju je u smrt odvela kobna tableta droge.

Podsetimo, S.S. je u petak, 2. novembra na žurci kod drugara u Aranđelovcu uzela jednu od tableta koje je okupljenima doneo N. B. (21).

- Na žurci se pojavio taj momak, koji je doneo tablete ekstazija. Svi su uzeli. Ali moja ćerka je uzela jednu. Pozlilo joj je, pa su je doveli kući. Bila je svesna. Odveli smo je u bolnicu, odakle je prebačena na VMA u Beograd. Ali, nije se probudila. Bila je na aparatima. Neizmerno smo zahvalni lekarima sa neurologije i toksikologije sa VMA, koji su sve učinili da je spasu - ispričao je potreseni otac šta se dešavalo kobne noći.

 

 

Kako je saopštio MUP, mladić N.B se tereti za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading