ĆUTAO KAO ZALIVEN: Dečko devojčice koja je umrla od ekstazija nije hteo da oda dilera

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.11.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić N. B. (21), uhapšen zbog sumnje da je na privatnoj žurki u Aranđelovcu doneo ekstazi (MDMA) od kojeg je, kako se sumnja, petnaestogodišnja S. S. preminula - zaćutao je u policiji. On nije želeo da daje bilo kakve informacije o dileru koji mu je nabavio te narkotike, iz straha za svoj život!

RepublikaFoto: facebook.com
Preminula od ekstazija

Sahrana maloletne tinejdžerke održavana je danas u 12.30 sati na gradskom groblju Risovača u Aranđelovcu.

U međuvremenu, poznanici devojčice i građani Aranđelovca napravili su spisak sa imenima svih koji u gradu prodaju drogu, kao i spisak lokacija na kojima rade. Papir sa ovim podacima, kao i registarskim tablicama dilera, predali su "čoveku od poverenja" u aranđelovačkoj policiji!

N. B. je priveden juče kasno po podne u kragujevačko Više tužilaštvo. Prema priči očevidaca, on je na kobnu žurku u Aranđelovcu doneo kesicu sa nekoliko ekstazija. Nesrećna devojčica je, prema rečima lekara, uzela jednu tabletu posle čega joj je pozlilo, a potom je nekoliko dana kasnije preminula na VMA. Lekari su potvrdili da je do smrti došlo zbog komplikacija, a ne predoziranja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading