Nenad Šipka strahuje od Marjanovića: Evo šta mu je poručio nakon teških optužbi

Autor: T. M.

Hronika

13.11.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI) Nenad Šipka oglasio se nakon što je Zoran Marjanović (40) izneo šokantne optužbe na njegov račun!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nenad Šipka

Naime, Marjanović je za Srpski telegraf izjavio da je direktor CFI na grobu njegove supruge Jelene (33) seksualno nasrtao na svoju nekadašnju poslovnu saradnicu Tatjanu B., što Šipka oštro demantuje, navodeći da je posle svega zabrinut sa svoju bezbednost.

- Počeo sam da razmišljam o sopstvenoj bezbednosti. Posle ovih optužbi obratiću se državnim organima jer ipak je u pitanju čovek koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge - kaže Šipka.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Tatjana B., koja je navodno napadnuta, radila je sa njim na 3D forenzičkoj analizi ubistva pevačice u Borči.

- Nije mi jasno odakle potiču ovakve stravične izjave na moj račun. Ovo su sad direktni udari na mene i moju ličnost i bojim se šta može da se desi. Definitivno ću se obratiti policiji - dodaje Šipka.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Podsetimo, suprug pevačice Zoran Marjanović, koji je optužen za njeno ubistvo, izjavio je da je Šipka na Jeleninom grobu udario po zadnjici Tatjanu B., nakon čega je ona prekinula saradnju s njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aldi

14.11.2018 09:08

Ne zna Zoran ,kako da opet bude u centru paznje i na naslovnicama,pa ga netko posavjetovao da laze i daje opet izjave koje ga mogu kostati slobode !!Boji se on Nenada Sipke i CFI org.jer koliko se vidi sad tuzilastvo mora maltene da odradi sve ono sto nisu htjeli,kako bi Zoran bio lagano osloboden svega! Sad moraju da prikazu sve ono sto su posakrivali(dnk ,dokaze mnoge vrijedne za slucaj!)..pa to Zoranu ne odgovara!Nenad bi njega trebao prijaviti,tuziti za uvredu i izmisljotine ,pa ce gospodin sa uvjetne nazad tamo gdje mu je mjesto ,iza resetaka!! Kao da mu nije bilo dovoljno sjedenja u zatvoru,zbog istog tog svog poganog lazljivog jezika,pa hoce jos! Ovakvim lazima,prijetnjama gospodinu Sipki,on je bukvalno prekrsio to svoje uvjetno pustanje na slobodu,do sudjenja...i po svim zakonima,,uskoro bi trebao nazad...Sramota,cime se sluzi da bi izasao na naslovnici!!Sta je Zorane??! Sipka te razotkrio ,sad ti rade dnk rane na rukama,koji je netko sakrio ocigledno,a ti udario na covjeka koji je jedini objelodanio sve ono sto je netko skrivao za tebe ,cuvajuci tvoju lazljivu gubicu!!Sad si presao sve granice i nadam se da ce se Sipka i CFI pobrinuti da te se sanckionise po zakonu,jer ti si optuzen za ubojstvo,a to sto si na slobodi,ne znaci da si nevin ...A koliko mi se cini,nervozan je postao,cim izmislja nebuloze i napada covjeka ...Ocito mu se trese tlo pod nogama...zalosno i jadno! Ahh da..cujem da bi mogao u Parove ovaj puta,prica se naokolo i to sve vise i vise..Pa ako to uradi,sam sebe je iznova zatvorio...blam!

Odgovori 10 2