KOCKA MU UPROPASTILA ŽIVOT: Košarkaš ovom porukom najavio svoju smrt

Autor: Republika

Hronika

14.11.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Andrej Stojanović (26) iz Kraljeva iznajmio apartman u Jagodini, ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da mu je kocka upropastila život i bacio se sa 18 metara visine.

RepublikaFoto: facebook.com/andrej stojanovic
Andrej Stojanović

Bivši košarkaš iz Kraljeva Andrej Stojanović (26) ubio se juče u Jagodini zbog kockarskih dugova, bacivši se sa šestog sprata zgrade u kojoj je iznajmio stan!

Nesrećni mladić je ostavio oproštajno pismo u stanu, u kom je objasnio da mu je kocka upropastila život.

Izvor iz istrage kaže da je Stojanović u poslednje vreme radio za jednog javnog izvršitelja iz Kraljeva, a u Jagodinu je došao službeno, dan pre tragedije.

- Smestio se u ponedeljak u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici. Telo je nađeno narednog jutra, pred zoru, oko četiri sata, na ulici, na oko dvadesetak metara od zgrade, zbog čega se najpre mislilo da je mladića pokosio neki auto tokom noći. Imao je povrede glave i noge. Naknadno je utvrđeno da se on prilikom skoka sa balkona, sa visine od oko 18 metara, snažno odrazio i pao na ulicu daleko od zgrade - priča izvor.

Tokom uviđaja, u apartmanu koji je iznajmio Andrej, na stolu, bilo je njegovo oproštajno pismo, u kom je objasnio da se mnogo kockao i da je to razlog njegove odluke da se ubije. U apartmanu su bile i Stojanovićeve lične stvari. Ulazna vrata iznajmljenog stana bila su zaključana, zbog čega su policajci morali da provale unutra. Balkonska vrata na šestom spratu, odakle je Andrej skočio, bila su otvorena.

Andrejev poznanik ispričao nam je da je on bio dobar košarkaš.

Foto: facebook.com/andrej stojanovic

- Andrej potiče iz sportske porodice. Igrao je nekada za "Spartak" iz Subotice. Otac mu je bio trener odbojkašica u Kraljevu. Čuo sam da Andrej ima problema sa kockom, ali nisam ni slutio da se toliko zaglibio - priča poznanik stradalog mladića.

Viši javni tužilac u Jagodini Olivera Jevremović dala je nalog za obdukciju tela.

- Čekamo nalaz obdukcije, kada ćemo znati više detalja o smrti mladića - kratko je rekla Jevremovićeva. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading