Ovo je Srbin Bogdan Ćuić, vođa naozloglašenije bajkerske bande u Austraiji i uhapšen je za teško ubistvo dilera kokaina!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ćuić, vođa moto-bande "Bandidos" iz Australije osuđen je na 9,5 godina zatvora zbog ubistva mladića izvan tržnog centra u Brizbejnu 2012. godine. Član iste grupe, Marko Cokara, dobio je 8 godina zatvora.

Džek Li (22) je upucan u glavu u aprilu 2012. godine u brizbejnskom šoping centru "Centro" u Ejt Majl Plejnsu u Australiji. Na Vrhovnom sudu u Brizbejnu u sredu ujutru rečeno je da su se vođa moto-bande Bandidos Ćuić i njegov saradnika Marko Cokara sastali sa Lijem oko 19 sati, piše Dejli mejl. Li je navodno članovima bande planirao da proda kokain u vrednosti od 3.500 evra. Međutim, kako je rečeno na sudu, Ćuić je uperio pištolj u Lija u nameri da mu otme drogu.

Džek Li je upucan tokom borbe sa Ćuićem.

- Prihvatam da niste imali nameru da ubijete ili povredite Lija - rekao je sudija Martin Burns, a preneo telegraf.rs.

Burns je istakao kako su Ćuić i Cokara pokazali "besmisleno zanemarivanje" za gospodina Lija kada su pobegli sa mesta zločina bez pozivanja hitne pomoći ili pružanja pomoći upucanom mladiću. Ćuić je osuđen da 9,5 godina zatvora zbog ubistva, dok je Cokara dobio 8 godina. Ćuić će imati pravo na uslovnu slobodu u martu 2020. godine, dok će Cokara moći da se prijavi u maju iduće godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading