Šokantni detalji pucnjave u Novom Sadu: Izrešetani muškarac je osuđeni ubica sa podebelim dosijeom u policiji

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

14.11.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Simeunović (32) koji je u utorak uveče pronađen ranjen u svom automobilu na parkingu jedne kompanije u novosadskom naselju Sajlovo operisan je i nalazi se van životne opasnosti. On je od ranije je dobro poznat policiji i ima debeo dosije, a bio je čak i osuđen za ubistvo!

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Foto: Ilustracija

Prema raspoloživim informacijama, sumnja se da je Simeunović juče ranjen na nekom drugom mestu, ali je svojim automobilom uspeo da se doveze do naselja Sajlovo gde su ga pronašli prolaznici, koji su odmah zvali policiju.

Hitna pomoć uskoro je stigla na lice mesta i ranjenog muškrca prevezla u Urgentni centar sa teškim prostrelnim ranama desne potkolenice.

U Urgentnom centru kažu da je Simeunović operisan, da je sada stabilno, ali da će biti zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.

Nije hteo da sarađuje sa policijom

Policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, a kako nezvanično saznaje ''Blic'', Simeunović nije bio raspoložen sa saradnju tokom istrage.

- On nije želeo da razgovara o pucnjavi niti da kaže ko ga je i gde ranio - kaže izvor "Blica".

Inače, Simeunović je iz Bečeja, ali uglavnom vreme provodi u Novom Sadu. On je odavno dobro poznat policiji zbog raznih krivičnih dela, najčešće vezanih za trgovinu drogom, a pre nekoliko godina bio je osuđen i za ubistvo!

Simeunović je, naime, robijao četiri godine zbog svirepog ubistva Novosađanina Igora Pavlova kog je usmrtio udarajući ga pesnicama i ciglom 17. jula 2009. godine.

Drugi put ranjen

Simeunoviću ovo nije ni prvi put da je ranjen. On je 2007. godine bio povređen u pucnjavi u jednom novosadskom lokalu zbog, kako su tada mediji izveštavali, neraščišćenih računa u vezi sa drogom.

Tada je policija je zatekla Pavlova lica unakaženog od batina do neprepoznatljivosti kako leži u lokvi krvi na putu u blizini termalnih bazena u Bečeju.

 

 

Simeunoviću je odlukom Apelacionog suda prekvalifikovano krivično delo sa teškog ubistva, kako ga je tužilaštvo prvobitno teretilo, na krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, pa mu je zato određena kazna zatvora u trajanju od četiri godine.

Verbalni, pa fizički sukob

Simeunović je tada navodno bio u večernjem izlasku sa Pavlovim i sa njim se, nakon ispijenih nekoliko alkoholnih pića, posvađao u jednom noćnom klubu.

Verbalni konflikt se nakon napuštanja ugostiteljskog objekta pretvorio u fizički i u njemu je stradao Pavlov.

Roditelji zgroženi visinom kazne

Porodica ubijenog mladića, nakon što je Simeunović osuđen na samo četiri godine zatvora, rekla je da je kazna premala.

- Zar samo toliku kaznu da dobije, a ubio mi je dete. Moje jedino dete - plakala je tada majka Igora Pavlova.

Pavlov je bio zaposlen kao frizer u Novom Sadu, a on i Simeunović bili su stari prijatelji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading