MISTERIOZNI ŠVEĐANI: Volvo na sajmu u L.A. neće pokazati nijedan automobil

Autor: b92.net

Razonoda

23.11.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski Volvo učestvovaće u drugom najvećem sajmu automobila u SAD u Los Anđelesu, ali na njegovom štandu posetioci neće moći da vide nijedan model.

RepublikaFoto: Volvo Media
Posetioci neće moći da sednu za volan u Los Anđelesu

Umesto pokazivanja automobila medijima i posetiocima, Volvo će "demonstrirati svoju viziju, redefinišući šta automobil može da bude". Iako je ovaj potez izuzetno nejasan, iz Volva ističu da odražava promene u automobilskoj industriji.

Šta će onda biti predstavljeno na štandu švedskog proizvođača? To još nije potpuno jasno, ali će u centralnom delu štanda biti postavljena svojevrsna umetnička instalacija sa porukom: "Ovo nije automobil". Tu će biti "brojne interaktivne demonstracije sistema za povezivanje kao što je deljenje automobila, te kompanijina vizija autonomne vožnje.

- Pokrenuli smo priču o budućnosti automobila. Umesto da donesemo koncept automobil, pričaćemo o konceptu automobila - kaže direktor strategije proizvoda Volvo Automobila Marten Levenstam.

Ova akcija Volvoa je samo nastavak niza propadanja sajmova automobila jer su mnogi veliki proizvođači ove godine propuštali glavne događaje. Poruka je sve jasnija – sajmovi automobila su prevaziđeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading