NEVEROVATNI PROPUSTI ĆE IH KOŠTATI: Opoziv za sve Ferarije od 2017.

Autor: autoblog.rs/dmotion.rs

Razonoda

18.03.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U SAD su 14. februara izdata dva naloga za opoziv vozila, kojima će biti obuhvaćeno ukupno 2.723 Ferarija proizvedena od 2017. godine. Prvi opoziv odnosi se na 582 modela GTC4Luso i GTC4Luso T, a u servise će biti pozvani zbog prevelikog napona u sistemu zatvaranja vrata, zbog čega može doći do situacije da vrata ne mogu otvoriti spolja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovo bi moglo skupo da ih košta

Drugi opoziv zbog tehničke neispravnosti obuhvatiće mnogo veći broj broj modela od LaFerari Aperta, GTB, GTC4Luso T, GTC4Luso, 488 Spajder, 812 Superfest, i 488 Pista, i to zbog separatora benzinskih isparenja. Pema nalazu američke administracije za bezbednost u saobraćaju ( NHTSA), postoji mogućnost pucanja ovog separatora i curenja goriva, što može dovesti do požara.

Ferarijevi distributeri u Americi već su obavestili vlasnike vozila, a modifikacije na vratima i zamene problematičnog separatora biće obavljene besplatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading