POČELO JE NAGAĐANJE: Da li je ovo novi Bondmobil?

Autor: b92.net

Razonoda

21.06.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aston Martin je pre nekoliko dana otkrio da će se novi hiperautomobil ovog proizvođača zvati Valhala, a na Internetu se već spekuliše da bi upravo to mogao biti glavni auto Džejmsa Bonda u sledećem filmu iz ove franšize.

RepublikaFoto: Aston Martin
Ovo bi mogao da bude novi auto Džejms Bonda

Na snimku koji je nedavno procurio sa seta 25. nastavka iz serijala o tajnom agentu 007 videli smo klasični Aston Martin V8 Vintidž iz 1980-tih godina, ali i dalje nije poznato koji će savremeni model ovog proizvođača voziti Danijel Krejg u tom filmu. Međutim, sajt "This Is Money" tvrdi da će to biti Aston Martin Valhala.

 

 

Ukoliko se pokaže da je ova informacija tačna, verovatno se radi o prototipu, s obzirom da je Valhala još u ranoj fazi razvoja, a prve isporuke kupcima očekuju se tek 2021. godine. Reč je o hipersportskom automobilu koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od svega 500 primeraka i koji će koštati oko milion evra.

Aston Martin Valhala imaće hibrdini pogon koji se sastoji o V6 turbo-benzinca i elektromotora, ukupne snage oko 1.000 ks. Automobil će ubrzavati 0-100 km/h za 2,5 s i dostizati maksimalnu brzinu od oko 350 km/h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading