MENJAČI ĆE IH SKUPO KOŠTATI: Porše povlači čak 340.000 vozila!

Autor: autoblog.rs/dmotion.rs

Razonoda

28.06.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porše se obično nalazi među onima koji nisu na vrhovima lista nepouzdanih vozila, ali prema informacijama koje su upravo stigle, i ova marka mora da povuče velik broj vozila u svoje servise.

RepublikaFoto: Porsche newsroom
Porše Kajen

Porše će povući čak 340.000 Kajena Panamera zbog problema sa automatskim menjačima, saopštila je fabrika. razlog je u vezi ručice i menjača, a može se desiti da vozilo samo od sebe krene. Prema službenoj informaciji, nije problem unutar same menjačke kutije, nego u sistemu kojom je povezana ručica menjača.

Poziv u servise se odnosi na vozila koja su proizvedena još od 2002. godine, a oko 100.000 vozila na koje se odnosi mogućnost ovog kvara nalaze se u SAD. Porše nije prvi proizvođač sa problemom mogućnosti da se vozilo pokrene samo od sebe, kada se menjač nalazi u položaju "P“. Svojevremeno je Krajsler imao sličnih problema, pa čak i udesa sa smrtnim ishodima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading