(VIDEO) Novi A7 - "audi" pokazuje mišiće

Razonoda

20.10.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Audi svoj najnoviji model predstavlja kao novo dinamično i sportsko lice brenda. Istovremeno, osim atraktivnog dizajna, ovaj model nudi i veoma savremenu tehniku i nove motore.

RepublikaFoto: Audi Media Center
Savremeniji, snažniji i lepši, novi A7

"Audi" je uspeo da od svoje kupe-limuzine napravi pravi, pravcati besteler koji je prodajom daleko nadmašio direktne konkurente - BMW seriju šest i mercedes CLS, a da bi zadržao tu poziciju, morali su da unaprede svoj model.

RepublikaFoto: Audi Media Center
Kratki prednji i zadnji prepusti i mišićav izgled - novi audi A7

Novi A7 dobio je dinamični, sportski dizajn kao i obilje nove tehnologije poput sistema za automatsko parkiranje bez prisustva vozača, a u ponudu je ubačena i hibridna verzija ovog modela.

Sistem za parkiranje olakšava ulazak u garažu i na usko i teško dostupno parking mesto time što ne zahteva da vozač bude u automobilu. Vozilo se kontroliše pomoću specijalne aplikacije na mobilnom telefonu.

RepublikaFoto: Audi Media Center
Enterijerom dominira audijeva digitalna instrument-tabla

Unutrašnjost je potpuno redizajnirana i donosi novu digitalnu, multifunkcionalnu instrument-tablu kao i centralni ekran dijagonale deset inča pomoću koga se kontroliše većinom funkcija automobila.

Novi model je i komforniji. Zahvaljujući povećanom međuosovinskom odstojanju, putnicima je na raspolaganju više mesta za noge.

Prodaja počinje početkom naredne godine, a osnovna verzija sa 3.0 V6 benzinskim motorom i sedmostepenim automatskim menjačem u nemačkoj će koštati 67.800 evra. Za kraj pogledajte i snimak novog A7 u akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading