Kupovina preko interneta se pretvorila u noćnu moru: Umesto jednog, nemac poručio automobile u vrednosti od 1,4 MILIONA EVRA!

Autor: b92.rs, republika.rs

Razonoda

24.06.2020

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupac iz Nemačke želeo je da preko Interneta naruči Teslin Model 3, ali je stalno dobijao poruku da kupovina nije izvršena. Ispostavilo se da je tako naručio vozila vredna 1,4 miliona evra - i nije bio jedini tog dana sa sličnim problemom.

RepublikaFoto: Tesla Motors
Tesla

Kupovina online mogla je skupo da košta Nemca koji je sanjao da postane vlasnik elekričnog automobila marke Tesle, ali je zbog informatičke greške u programu na portalu proizvođača umesto jednog naručio čak 27 vozila Tesla Model 3.

Kada je konačno odabrao željeni model na Internetu, zbog greške u programu je svakog puta dobijao poruku da kupovina nije izvršena - i tako 27 puta, pa je umesto 52.000 evra za jedno vozilo, potvrdio kupovinu 27 primeraka ukupne vrednosti 1,4 miliona evra.

Da stvar bude gora, nesrećni Nemac nije mogao tek tako da otkaže narudžbinu, jer bi u tom slučaju morao da plati 2.600 evra u vidu depozita za naručene automobile.

Srećom, u Tesli su imali razumevanja, ispričao je sin kupca na društvenoj mreži Reddit. Pokazalo se da su i drugi kupci tog dana doživeli slične neugodnosti, pa je Nemcu ipak poništena narudžbina preostalih 26 automobila, piše portal Ouest-France.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading