(VIDEO) Procurele slike nove mercedes g-klase

Razonoda

05.01.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vitalni četrdesetogodišnjak – mercedesova g-klasa - detaljno se utegao i sredio za Novu godinu. Enterijer je potpuno nov, a spoljašnji izgled je, iako je zadržao kockastu formu, daleko savremeniji.

RepublikaFoto: Daimler Media
Nova g-klasa zadržala je poznatu kockastu formu prethodnika

Nemački proizvođač svakako nije hteo da se igra sa dizajnom ove istinske ikone i zadržao je prepoznatljivu formu iz sedamdeset i neke. Ipak, neki detalji su ipak izmenjeni. Tu prvenstveno mislimo na prednje branike koji su dobili noviji, obli izgled, a primetili smo i da je prednji gril hladnjaka u stilu novijih modela ovog proizvođača.

RepublikaFoto: Daimler Media
Iako su ga noviji konkurenti odavno izbacili, "mercedes" je zadržao rezervni točak na zadnjim vratima

Van toga, sve je prepuno retro-detalja kojima je posvećeno puno pažnje. Tu su šarke koje izviruju van okvira vrata kao i starovremenskih rukohvata koji, po rečima mercedesa, proizvode karakterističan zvuk kakav se očekuje od jedne g-klase.

RepublikaFoto: Daimler Media
Enterijer nosi puno detalja iz s-klase

Unutrašnjost je detaljno obnovljena, o čemu smo ranije već detaljno pisali. Mnogi detalji su preuzeti iz aktuelne e-klase, uključujući dva velika ekrana koji čine instrumente i infotejnment sistem, površinu volana osetljivu na dodir i tako dalje. Kvalitet materijala je, naravno, na vrhunskom nivou.

Detalji poput izbora motora, performansi i naravno cene za sada nisu objavljeni, a za kraj možete pogledati snimak gde nova g-klasa demonstrira da je i dalje ostala pravi terenac za najteža bespuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading