(FOTO) Ovo je najskuplji automobil na beogradskom Sajmu: ZVER NA ČETIRI TOČKA SAMO 397.000 EVRA

Autor:

Razonoda

22.03.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša od danas mogu da uživaju na Beogradskom sajmu gde će danas biti otvoren "DDOR BG Car show 06".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sajam automobila u Beogradu

U deset hala predstaviće se više od 40 proizvođača, a zaljubljenici u motorna vozila imaće priliku da uživaju u raznoraznoj ponudi.

Ipak, mnogima će pažnju privući najskuplji eksponat na ovom sajmu, a to je Lamborghini Huracan GT3 koji je izložen u hali 1.

Radi se o jednom od samo oko 70 proizvedenih primeraka ove verzije. Pokreće ga 5,2-litarski V10 atmosferski motor sa oko 610 konjskih snaga (u zavisnosti od konfiguracije) i maksimalnim obrtnim momentom od 600 Nm.

Uparen je sa 6-stepenim sekvencijalnim menjačem. Automobil je razvijen u saradnji Lamborghinija i kompanije Dallara, a zanimljiovo je da se naš automobilski as Miloš Pavlović nalazio u grupi test-vozača u toku razvoja, prenosi alo.rs.

Oni koji budu želeli da provozaju ovu "zver" moraće da izdvoje za početak 397.000 evra, a biće im potrebno još 300.000 kako bi automobil doveli u stanje da izađe na stazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading