SVE MANJE NEMACA: I BMW odustaje od Sajma u Detroitu

Autor: nacionalnaklasa.com

Razonoda

28.03.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Mercedes Benza i Poršea i BMW je najavio da će narednog januara preskočiti Sajam u Detroitu.

RepublikaFoto: facebook.com/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
BMW X2 - premijerno u Beogradu

U planu je da ova automobilska manifestacija ubuduće ne bude toliko raskošna i skupa za učesnike i da se više fokusira na proizvode i tehnologije. Jaguar, Lend Rover, Porše i Mazda, kao i većina proizvođača egzotičnih sportskih automobila takođe su preskočili ovogodišnji Sajam u Detriotu.

- BMW grupa je odlučila da se povuče sa Severnoameričkog međunarodnog sajma auotmobila u Detroitu. Odluka je donesena dok BMW grupa konstantno preispituje svoje prisustvo na sajmovima i ostale angažmane dok proučava alternativne platforme i formate. Sveukupni cilj je da prezentujemo svoje ideje i planove u vezi sa budućnošću mobilnosti na najbolji mogući i vidljiviji način za naše proizvode, tehnologije i inovacije - navodi se u saopštenju nemačkog proizvođača.

RepublikaFoto: BMW Media
BMW X2

Organizator smatraju da će premeštanjem termina Sajma u jesen, kada je vreme pogodnije, privući veći broj izlagača. Istovremeno, time bi se smanjili operativni troškovi. Ideja je da se manifestacija približi Sajmu automobila u Ženevi, sa fokusom na vozila i tehnologije. Odluka se očekuje sredinom aprila.

BMW je već ove godine ublažio svoju prezentaciju u Detroitu, pošto nije izlagao motocikle, niti automobile marke MINI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading