DOVIĐENJA ZIMO: Sajam automobila u Detroitu menja termin održavanja

Autor: vrelegume.rs

Razonoda

30.06.2018

22:16 >> 17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočeni sa činjenicom da sve veći broj proizvođača automobila odustaje od Sajma automobila u Detroitu, predstavnici i organizatori ovog sajma su odlučili da promene vreme njegovog održavanja na jun ili oktobar.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/WXYZ-TV Detroit | Channel 7
Detroitski sajam u budućnosti

Ova promena će se primenjivati od 2020. godine, a na internetu se pojavio i promotivni video koji pokazuje šta sve novo možemo očekivati. Zvanična najava u vezi sa ovim pitanjem bi trebalo da bude saopštena 24. jula.

Video snimak ne otkriva puno toga, ali jasno možemo videti da će ovaj sajam biti bogatiji za nekoliko novih aktivnosti koji će održavati ispred hala. Vidimo i off-road stazu pored ulaza u Kobo Centar kao i veću stazu za vožnju.

Iako novi datum održavanja ovog sajma još uvek nije zvanično potvrđen, predstavnici Kobo centra su možda već saopštili tokom kog meseca će se Sajam u Detroitu održavati.

 

 

Naime, u najnovijem saopšrenju predstavnika tog centra, mesta na kojem se održava Sajam automobila u Detroitu, se navodi: „Investicija u renoviranje od 279 miliona dolara je nešto za šta smo sigurni da će doprineti boljoj organizaciji prostora i većem broju aktivnosti tokom sajmova u oktobru“.

Naravno, možda su oni mislili i na neke druge sajmove, ali možda i baš na sajam u Detroitu. S obzirom da se još uvek ne zna da li će se ovaj sajam održavati na jesen, pojavila se i informacija da predstavnici Dženeral motorsa žele da održavanje sajma bude prebačeno za jun. Naime, oni žele da sajam automobila postane „masivni festival“ koji obuhvata sve od tradicionalne izložbe automobila do koncerata i da bude više orijentisan ka potrošačima.

Pored promene datuma, ovaj sajam automobila bi mogao da dobije i novo ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading