Novi Ford Focus ST stiže do kraja godine?

Autor: b92.net

Razonoda

15.08.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije snimljene u blizini Nirburgringa oktrivaju da je Ford ušao u završnu fazu testiranja sportske verzije novog Focusa.

RepublikaFoto: Ford Media
Novi Ford Focus

Regularni Ford Focus četvrte generacije imao je premijeru ovog proleća, predtavljene su i karavan, sedan i "kros" verzije, a uskoro će stići i ST varijanta. 

Pretprodukcijski testni automobil uhvaćen je objektivom fotoaparata u blizini nemačke staze na kojoj se ispituju gotovo svi serijski modeli pre lansiranja na tržište. 


Novi Focus ST zadržao je "kamuflažu" samo na onim delovima koji će se razlikovati u odnosu na standardnu verziju Fordovog kompaktnog hečbeka, s obzirom da je njegov dizajn već poznati. 
 
RepublikaFoto: Ford Media

Dva automobila stilski će se razlikovati po dizajnu branika – ST će imati agresivniji prednji deo, kao i veći i naglašeniji zadnji difuzor, sa dve simetrično postavljene izduvne cevi.Automobil je takođe nešto spušteniji u poređenju sa regularnom varijantom ovog hečbeka, jer je sistem oslanjanja prilagođen zahtevima sportske vožnje. 


Novi ST će kao standard nuditi multi-link zadnje vešanje, koje je moguće dobiti i u običnoj verziji Focusa. Imaće 18-inčne felne uz opciju za 19. 

Očekuje se da će Ford predstaviti novi Focus ST do kraja 2018, a ovaj automobil u prodajne salone trebalo bi da stigne u prvoj polovini 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading