VIDEO: Mercedes GLE pokazao svoje lice

Autor: b92.net

Razonoda

10.09.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon premijere svog prvog potpuno električnog SUV-a, Mercedes se okreće nešto konvecionalnijem modelu.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Mercedes-Benz
Tizer - Mercedes GLE

Prvu nedelju septembra obeležio je Mercedes EQC, a za početak ove nemački proizvođač pripremio je tizer koji najavljuje skorašnju premijeru SUV-a GLE. Video ne otkriva mnogo, ali se na snimku nazire prednji deo vozila sa specifičnim dnevnim LED svetlima koja su uklopljena u glavne farove.

Takođe, mogu se zapaziti detalji prednjeg branika sa sportskim usmerivačima vazduha.

Od početka godine, na Internetu su se u više navrata pojavljivale "špijunske" fotografije pretprodukcijskih test vozila novog GLE, sa manje ili više kamuflaže, a u avgustu je jedan kineski automobilski sajt otkrio izgled putničke kabine automobila.

Zvanični tehnički detalji za sada su nedostupni, ali očekuje se da će nova generacija Mercedesovog SUV-a dobiti 3.0 litarski šestocilindraš sa EQ Boost tehnologijom koja povećava snagu benzinca.

U Evropi neće izostati ni dizelaši, kao što je šestocilindarski 3.0 motor sa 286 ks i 600 Nm, a spominje se i još snažnija dizel jedinica sa 340 ks i 700 Nm.

Još nije poznato kada će se održati svetska premijera novog Mercedesa GLE, a prva prilika za to mogao bi da bude predstojeći auto-salon u Parizu, koji se održava u prvoj polovini oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading