VIDEO: Nisan GT-R koji razvija 1.600 konjskih snaga

Autor: vrelegume.rs

Razonoda

03.11.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisan GT-R je već 11 godina na tržištu s obzirom da je zvanično predstavljen 2007. godine. Ipak, uprkos svojim godinama, on je i dalje itekako konkurentan trkački automobil zahvaljujući stalnim nadogradnjama koje na njemu primenjuje japanski brend.

RepublikaFoto: Printskrin: youtube.com/cvdzijden - Supercar Videos
Ovaj tjunirani Nisan GT-R razvija neverovatnih 1.600 konjskih snaga

Tokom tih 11 godina smo videli različite modele kako napuštaju fabriku ali i nekoliko specijalnih izdanja koja imaju dovoljno snage da zastraše in eke mnogo skuplje super automobile.

Naravno, tokom svih tih godina GT-R je posato i miljenik tjuning kompanija. Naime, primerak modela Nisan GT-R koji se nalazi na video snimku je prošao kroz ne mali broj modifikacija od strane "Gosha TurboTech", ruske tjuning kompanije.

Kako je navedeno u opisu video snimka (možete ga pogledati ispod teksta), ovaj tjunirani Nisan GT-R razvija neverovatnih 1.600 konjskih snaga, što je skoro tri puta više od snage koju razvjija fabrički GT-R proizveden 2017. godine. Ili je možda bolje da navedemo da on razvija 100 konjskih snaga više od modela Bugati Čirona?

Prema tome, ovaj GT-R koji je obmotan folijom sa temom vatre, zapanjio je posmatrače na jednom događaju u Nemačkoj na kome su se održavale "drag" trke, ne samo svojom pojavom, već i činjenicom da je prilikom trke od 800 metara dostigao maksimalnu brzinu od 340,90 km/h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading