NEĆE BITI NASLEDNIKA: Postepeno se obustavlja prodaja modela Seat Toledo

Autor: vrelegume.rs

Razonoda

08.11.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Seat je zbog slabih rezultata obustavila prodaju modela Toledo u Velikoj Britaniji. Prema tome, trenutna generacija Seat Toldeo polako nestaje sa evropskog tržišta.

RepublikaFoto: Promo, vrelegume.rs
Seat je prošle godine na starom kontinentu prodao svega 6.726 primeraka ovog sedan modela

Španski proizvođač automobila, koji je deo Folksvagen grupacije, će na britanskom tržištu nastaviti da prodaje modele Mii, Leon, Arona, Ateka i Alhambra. Što se modela Toledo tiče, on je još uvek dostupan u nekim prodajnim salonima u zemlji, ali to su sve primerci koji do sada nisu prodati.

Vest o obustavi prodaje modela Toledo ne dolazi kao iznenađenje. Naime, Seat je prošle godine na starom kontinentu prodao svega 6.726 primeraka ovog kompaktnog sedan modela, što je mizerno u poređenju sa recimo 74.962 primeraka SUV modela Ateka ili 150.000 primeraka modela Leon.

RepublikaFoto: Promo, vrelegume.rs

Oni koje su bili imalo zainsteresovani za model Toledo su se na kraju sve češće odlučivali za kupovinu modela Leon, koji je i malo skuplji, s obzirom da njegova cena kreće od 21.583 evra u Britaniji.

Tokom avgusta, Seat je odlučio da iz ponude u Velikoj Britaniji izbaci primerke modela Toledo sa TDI dizel agregatom zapremine 1.6 litara, te je on od tada bio dostupan samo sa benzinskim pogonskim jedinicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading