Stigla demo verzija PES 2020: Mesi zaštitno lice

Autor: ITMagazin, Republika

Razonoda

04.11.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Konami Digital Entertainment B.V." zvanično je objavila da je demo verzija igre Pro Evolution Soccer (PES) 2020 zvanično dostupna za platfore PS 4, Xbox One, kao i preko PC Steam-a. Lionel Mesi, Serž Gnabri, Miralem Pjanić i Skot MekTominej su zvanična zaštitna lica za PES 2020.

RepublikaFoto: youtube.com/eFootball PES
Foto: Ilustracija

U demo verziji ćete imati šansu da odaberete partnerske klubove Konamija, poput Juventusa, koji je sklopio partnerstvo sa Konamijem od ove sezone, Mančester junajteda i Bajerna. Stadion "Alijanc arena" u Minhenu je novi teren koji će se pojaviti u PES-u od ove sezone i u kojima će igrači širom sveta moći da uživaju.

Partnerstvo sa grupacijom Konami nedavno su produžili i fudbalski klubovi Barselona i Arsenal, koji su već sezonama unazad dostupni za igrače Pro Evolution Soccera i koji će i ubuduće biti uz Konami.

Jedna od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena, Argentinac Lionel Mesi, je glavno zaštitno lice za cover igre. On je tokom karijere osvojio preko 30 trofeja, a još trojica fudbalera će se naći pored njega kao zaštitna lica PES 2020.

Vezni fudbaler minhenskog Bajerna, Serž Gnabri, postao je zvanični ambasador za PES 2020. Gnabri je i standarni nemački reprezentativac, a jedan je od važnijih igrača u bavarskom timu koji može da se pohvali sa preko 40 osvojenih trofeja u svojoj slavnoj istoriji.

Miralem Pjanić iz Juventusa je treća zvezda koja će se naći na coveru za igru. Juventus je najuspešniji italijanski klub, koji već sezonama unazad dominira u italijanskoj Seriji A, a od nedavno je sklopio dugogodišnje partnerstvo sa Konamijem.

I četvrti igrač koji će se naći na naslovnici je mladi Skot MekTominej iz Mančester junajteda, koji je napravio veliki iskorak u profesionalnoj karijeri tokom prethodne dve sezone i koji se ozbiljno nameće kao jedna od većih mladih fudbalskih nada.

Ovo je spisak od 13 fudbalskih klubova koji će se pojaviti u najnovijoj demo verziji

Juventus FC
Manchester United
FC Bayern
FC Barcelona
Arsenal FC
Palmeiras
Clube de Regatas do Flamengo
São Paulo FC
Sport Club Corinthians Paulista
CR Vasco da Gama
Club Atlético Boca Juniors
Club Atlético River Plate
Colo-Colo

Zvanična verzija igre će se naći u prodaji od 10. septembra za tržišta Evrope, SAD i Azije, dok su narudžbine već sada moguće za edicije Standard i Legend. PES 2020 će biti dostupan na platformama PS 4, XBox One i PC.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading