Google Photos dobija poruke

Autor: pcpress.rs

Razonoda

05.12.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih stvari u vezi sa počivšom Google Plus platformom bila je upravo velika fotografska zajednica, pa su korisnici najviše delili i komentarisali fotografije. Iako su napori kompanije Google na polju socijalnih platformi stvar prošlosti, ipak se ne odustaje od povezivanja korisnika u okviru različitih servisa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tako je chat opcija stigla i na Google Photos, pa oni koji dele fotografije sada mogu da ih dodaju u privatne poruke u okviru aplikacije ili na web-sajtu. Korisnici će moći i da lajkuju fotografije i video klipove, ostavljaju komentare, te omiljene sadržaje čuvaju u svojim galerijama, što ukazuje na to da se Photos platforma polako transformiše u pravu društvenu mrežu. Opcija, kako tvrde iz kompanije, nije dizajnirana da bi zamenila chat servise koji se obično koriste, ali se radi o funkciji koja bi trebalo da olakša deljenje sadržaja, i komunikaciju u okviru servisa.

Fotografije su dobar početak svake komunikacije, što je dokazao broj lajkova i ostvarenih razgovora na Instagram-u koji je postao jedno od glavnih online sastajališta, a chat opcija za Google Photos stiže do kraja sledeće nedelje, te obećava da i ovaj servis podigne na viši stepen povezivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading