Napravite svoj avatar koji izgleda isto kao vi i to na Facebook-u

Autor:

Razonoda

20.05.2020

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da osvežite izgled svog Facebook profila u učinite da izgleda drugačije u odnosu na vaše prijatelje, bar dok i oni ne provale istu foru, popularna društvena mreža vam sada nudi da napravite avatar prema sopstvenom liku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Opcija korisnicima nudi mogućnost izrade avatar prema fotografiji, koji se kasnije može koristititi kao stiker u komentarima ili u Messenger porukama. Pomoću personalizovanih avatara korisnici će moći da izraze svoje emocije i raspoloženje.

Ovim potezom Facebook želi da privuče mlađu publiku, a ukoliko vam opcija nije odmah dostupna možda ćete morati da apdejtujete aplikaciju ili da se jednostavno strpite još malo dok opcija ne postane široko dostupna.

Ako želite da postavite svoj avatar u komentare potrebno je da kliknete na emoji ikonu i da odaberete nalepnice. Tada će vam biti ponuđena opcija da napravite avatar prema sopstvenom licu.

Takođe, postoji i opcija da vam Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji. Uputstvo za pravljenje sopstvenog avatara naćićete u videu.

Sličnu mogućnost je, pre par godina, uveo i WhatsApp ponudivši korisnicima niz opcija koje će verno predstaviti vlasnika profila, i prikazati njegove različite emocije. Bitmoji alat je 2016. uveo i Snapchat, podseća The Sun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading