Pripadnice ova 3 horoskopska znaka zrače nesvakidašnjom lepotom!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

21.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepota je u oku posmatrača i često zavisi od individualnih afiniteta. Međutim, svi se slažemo da lepota izvire iz unutrašnjeg sjaja i harizme. Pripadnici ova 3 horoskopska znaka plene kako unutrašnjom, tako i spoljašnjom lepotom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i krupnim očima. Osim prodornog pogleda, krase ih senzualne usne, kao i bujna, sjajna kosa. Obično su vitke građe, a koža im je mekana i prozračna.

Vage su najlepše

Ovaj znak često se smatra najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Vage imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči i slatke rupice na obrazima. NJihova lepota je egzotična i veoma primamljiva.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po seksipilnoj figuri. Iako su uglavnom prosečnog izgleda, ističu se krupnim očima i lepim osmehom. Mnogo pažnje posvećuju svom izgledu i uvek su veoma doterane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading