Pogledajte da li ste jedan od ovih srećnika: Ova 3 znaka u horoskopu očekuje nedelja iz snova!

Autor: Republika

Lifestyle

17.12.2018

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskop je jako promenljiv za svaki znak tokom ovog meseca, jer se dešava gomila retrogradnih putanja planeta i specifična im je postavka po kućama u svakom astrološkom znaku. Zato je važno da budete spremni na sve.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Astrologija zrači svojom energijom pred novogodišnje i božićne praznike. Sve pršti od siline kojom se odvijaju čak i uobičajene stvari. 

Sunce 21. decembra ulazi u Jarca i to će doneti mnoge promene, ali već sada možete polako da se pripremate za ono što predstoji. Menja se fokus i svrha života. A ova nedelja će odisati time i biće najbolja za Raka, Strelca i Jarca. 

Foto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes

Evo šta očekuje ova tri horoskopska znaka.

RepublikaFoto: pixabay.com

RAK

Tik pre nego što sunce uđe u Jarca, pun Mesec će zavladati Rakom i doneće mu gomilu sjaja i glamura, a vrhunac vas očekuje 22. decembra. Osim što je Mesec vaša vladajuća planeta, ona je sad u miru sa vašim emocijama. Doživećete mnoga otkrića od kojih će vas većina pozitivno iznenaditi i doneće vam dobro raspoloženje. Imaćete briljantne misli i ideje. 

U koordinaciji sa Neptunom ovaj pun Mesec stvara novi talas osetljivosti i imaćete priliku da se više samosažaljevate, ali da izrazite snažnu empatiju za druge. U skladu sa tim, možda je vreme za neki romantični period, koji će se potencijalno završiti glamuroznom manifestacijom. Mislite o tome, a dok to radite, prepustite se i mašti, jer je sjajan period za to. Imate mogućnost da kreirate sopstvenu stvarnost i nemojte odustati od toga. Spona sa Uranom će doneti uzbuđenje i promene. Ono što je važno je da ćete se posle svega radovati.

RepublikaFoto: pixabay.com

STRELAC

Ovo je poslednja nedelja vaše vladavine i vi ćete je iskoristiti na najbolji mogući način. Sa Merkurom i Suncem u vašoj prvoj kući (kuća ličnosti) još uvek prihvatate inovacije i vaše samopouzdanje će imati glorifički sjaj. Vaša vatrenost uvelikom doprinosi rezultatima. Vaš život se toliko promenio u odnosu na prošlu godinu. Vaš povratak sa Suncem je bio veliki preokret za sve, ali posebno za vas. Vreme je za lepa otkrića, negovanje avanturističkog duha, kreativnost i umetnički odraz vas u najboljem svetlu. U ovom trenutku vama preostaje samo da uživate u vašem identitetu i da budete uzor drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com

JARAC

Napokon ćete biti krunisani za kralja zodijaka i to ste dugo čekali. Energija u vazduhu će se podudariti sa vašim trenutnim osećanjima i fokusiraćete se samo na najvažnije stvari u životu. Nećete rasipati energiju i postići ćete sve što ste zamislili. Budući da ste orijentisani na uspeh i da ste disciplinovani, kao i da ste uvek sa obe noge na zemlji, za vas neće biti nepremostivih prepreka. Imate toliko mogućnosti da proširite svoj svet i da ga postavite tamo gde mislite da mu je mesto. Drugi će imati opciju da se uklope u to ili da odustanu. Mnogo ste naučili na greškama koje ste napravili prošle godine i sada ste spremni za nove pobede.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading