UPOREDNI HOROSKOP: Evo ko je najbolji partner za Blizance

Autor: Vladimir Vlajić

Lifestyle

14.08.2017

16:11 >> 16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte koji horoskopski znak je najbolji ljubavni partner za rođene u znaku Blizanaca, kao i kako se ovaj znak Zodijaka slaže sa svakim znakom pojedinačno.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI - OVAN

Vazdušni i vatreni temperament ova dva znaka obećavaju dobitnu kombinaciju. Oboje su pokretljivi i radoznali po prirodi. Različito funkcionišu u mladim i kasnijim godinama, te se i spajaju na različite načine. Inteligencija Blizanaca pokreće iskru Ovna. Samo da Blizanac obuzda svoju ljubomoru i Ovan svoju posesivnost. Ova dva znaka ne poznaju granice, pa ih treba povremeno postavljati. Blizanac će obično pokretati priče na tu temu. Dobri su kao prijatelji i poslovni saradnici.

BLIZANCI - BIK

Posesivni Bik ume da pobegne od lepršavog Blizanca. Ovo su dve prirode koje u potpuno različite, ali veoma kompatibilne ako postoji želja za kompromisom. Dinamika koja nedostaje Biku i dublja emocija koja nedostaje Blizancu su dve stvari koje mogu kako da ih približe tako da ih i udalje. Neosporno je da su strasti prisutne, kao i intelektualni stimulans. Samo je pitanje ko će prvi da popusti. Teško će se uklopiti kao prijatelji, ali mogu da budu odlični poslovni saradnici.

BLIZANCI - BLIZANCI

Potreba za komunikacijom i pokretom, bilo mentalnim ili fizičkim, nešto je što spaja. Me|utim, dva Blizanca će brzo zakomplikovati stvari. Više će pričati nego što će delati. Jedan drugog umeju da uspore, čak ukoče. Potreba za nezavisnošću je jaka, pa i to može biti prepreka. Strastveni deo jednostavno nije naglašen u ovom odnosu. Ova astrološka kombinacija mnogo bolje funkcioniše u prijateljskim i poslovnim aspektima.

BLIZANCI - RAK

U ovom odnosu postoji razlika izme|u želja i očekivanja. Blizanca je lako pokrenuti i zaljubljive je prirode. To prija Raku, koji se opusti i prepusti. Inicijalno umeju da kliknu. Me|utim, Rak dela, dok Blizanac priča. Blizanac bi da skita, dok bi Rak u svoja četiri zida. Emotivno i seksualno imaju različite potrebe. Kao prijatelji će tako|e teško funkcionisati jer imaju drugačije polazne osnove. Nisu loši kao poslovni saradnici, naročito ako je Rak šef.

BLIZANCI - LAV

Oba znaka vode računa o svom fizičkom izgledu i isti im je bitan kod potencijalnog partnera. Senzibiliteti im se poklapaju i dopunjavaju. Blizanac je interesantan Lavu jer mu prija laskanje. Lav je reprezentativan i sama njegova pojava prija Blizancu. Blizanac voli izazove i spreman je da se potrudi u ovom odnosu. Problem je u tome što oba znaka žele da dominiraju u odnosu. Teško funkcionišu kao poslovni saradnici. Kao prijatelji mogu da budu odlična kombinacija.

BLIZANCI - DEVICA

Merkur vlada i jednim i drugim znakom, pa ova astrološka kombinacija obećava dobar intelektualni stimulans. Devica produbljuje odnos i postavlja Blizancu nove izazove. Blizanac voli to što Devica brine o svemu, tako da on može da se opusti i mašta. Sitnice su tako|e deo kojim bi se bavila Devica opterećena time. Tu može da do|e do nesuglasica. Potreba Device da dugoročno planira se kosi sa ležernim Blizancem. Kao prijatelji i poslovni saradnici dobro funkcionišu.

BLIZANCI - VAGA

Fizički lepe Vage uvek zainteresuju Blizanca. Komunikativni Blizanci umeju da pokrenu i opuste nesigurnu Vagu. Vazdušnim znacima treba neko da drži pažnju. Blizanac i Vaga često nesvesno flertuju i umeju da se izgube u maštanju. Nesigurnost oba znaka je prepreka za zajedničku sreću. Svakako sledi par nezaboravnih sastanaka, a onda se strasti obično naglo gase kod oboje. Nisu najbolja poslovna kombinacija, dok kao prijatelji umeju dobro da funkcionišu.

BLIZANCI - ŠKORPIJA

Ovo je idealna poslovna kombinacija. Dok se oba znaka drže tog racionalnog odnosa, imaju super slaganje. Čim to krene u nešto emotivno, dolazi do sukoba. Ovo može da bude idealna seksualna kombinacija bez obaveza. Ali svakako kratkoročna. Škorpija inspiriše i pokreće Blizanca, koji u suštini nije spreman za toliko dinamičan odnos. Posesivnost Škorpije je uglavnom razlog prekida ovog odnosa. Blizanac voli svoju slobodu i pokretljivost. Tada kreću igre i neiskrenosti.

BLIZANCI - STRELAC

Suprotnosti umeju da se privuku i jako dobro dopunjuju. To je upravo simbolika ove astrološke kombinacije suprotnih znakova. Me|utim, na prvi pogled jedan drugom ne deluju baš interesantno. Strelčevi Blizancima deluju nadobudno, ali i prijemčivo. Znak Strelca posmatra Blizanca kao suviše haotičnog i pomalo komplikovanog tipa ličnosti. Kada pro|e malo vremena, umeju da kliknu. Strelac odlazi kada se oseti izneverenim ili prevarenim. Dobar prijateljski i poslovni spoj.

BLIZANCI - JARAC

Kombinacija Blizanca i Jarca je kao mač sa dve oštrice. Ako se oboje upuste u ljubavni odnos sa dovoljno poštovanja, ovo može da bude jako dobar spoj. Jarac je strpljiv i ambiciozan, dok Blizanac voli promene i svoju slobodu. Temeljni Jarac nikada neće razumeti Blizanca, koji uvek traži prečice da bi došao do cilja. Ležerni pristup Jarca odgovara Blizancu, koji ne trpi ograničenja. Interesantne ideje Blizanca može da oblikuje i materijalizuje Jarac. Dobra poslovna kombinacija.

BLIZANCI - VODOLIJA

Vazdušni znaci Blizanca i Vodolije se jako dobro razumeju. Oba znaka su komunikativna i pokretljiva. Dele slična interesovanja i potrebe. Jedino što manjka u ovom odnosu jesu strasti. Mnogo toga je bazirano na intelektu, pa su zbog toga uglavnom sjajni prijatelji. Veza može da traje, ali se obično ne završava brakom (izuzeci naravno postoje). Kao poslovni saradnici tako|e funkcionišu odlično. Ovo su obično veze u ranoj mladosti ili kasnijim godinama.

BLIZANCI - RIBE

Interesantna, ali često prenaporna kombinacija. Oba znaka su dupla, pa dok se njih četvoro dogovori, svašta se izdešava. Komunikacija Ribe i Blizanca je dobra jer oboje brzo misle i svestrani su. Ipak će tu uvek faliti bliskosti. Ribe su preemotivne, dok su Blizanci suviše racionalni u tom odnosu. Generalno je savet da se izbegavaju i u poslu i u prijateljstvima jer odnos može suviše da se zakomplikuje. Strasti umeju da budu jake u prvim momentima, ali se sve na tome završava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading