Nepredvidivi, nezasiti! Ovi znaci zodijaka u krevetu nijednu ženu ne ostavljaju bez vrhunca

Autor:

Lifestyle

02.02.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija će mnogim ženama otkriti kakav je u krevetu jedan Ovan, Blizanac, Rak ili Škorpija. Pogledajte ko je uvek u formi, ko voli da uživa, a kome je poverenje na prvom mestu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Ovan - ne znaju šta znači umor

Muškarac Ovan je u krevetu vrlo malo emotivan, ali nikada ne može da razočara svog partnera. Boje i odeća su dva najbitnija faktora koja ga čine srećnim. Znači, nabavite seksi veš u nekim zanimljivim bojama i uživajte!

Bik - vole zadovoljstvo u krevetu

Oni vole klasične stvari, a ne vole brz i kratak seks, kao ni seks na jedno veče. Uživaju u predigri i to je ono što ih pokreće.

Bizanci - nepredvidivi su

Muškarci rođeni u ovom znaku su hiperaktivni u krevetu, baš kao i u svakodnevnom životu. Ponavljati iste stvari je veliko ne za njih, tako da je pun pogodak nešto sasvim drugačije, kao i mnogobrojna iznenađenja.

Rak - nema ništa prirodnijeg od seksa

Za razliku od Ovnova, muškarci Rakovi su vrlo emotivni. Kada se zaljube, seks je dovoljan da im pokaže vašu savršenu ljubav. Ako ste i vi emotivni, definitivno ćete ga začarati.

Lav - neće napraviti prvi korak dok mu ne budete laskali

Lavovi vole aktivnost u krevetu, kao i kada je u pitanju lov. To je za njih način da se pokažu. Nakon seksa, vole da sednu i da hvale samog sebe koliko su bili dobri.

Devica - ako neće biti savršeno, bolje da se ni ne desi

Muškarci Device se ponekad i previše brinu oko toga da li će seks biti savršen i kako se ponašaju tokom njega, da je moguće da ćete se osećati kao da spavate sa robotom. Ako znate kako da ga smirite - oboje ćete biti srećni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vaga - morate biti kompatibilni

Muškarac Vaga nikada neće imati seks sa osobom koja nije 100% kompatibilna sa njim. On želi da se sve slaže i poklapa. Zauzvrat, deliće vam mnogo komplimenata dok ste u krevetu.

Škorpija - nemaju ograničenja

Najveća tajne muške Škorpije je da, dok je u krevetu, svoje emocije stavlja sa strane. Uglavnom se plaše da će se zaljubiti, pa su zbog toga u krevetu puni samopouzdanja.

Strelac - seks i kraj

Strelčevi nikada ne prestaju da razmišljaju o seksu. Strah da će biti viđeni i uhvađeni na delu su njegove dve stvari koje ga uzbuđuju - ali ipak ne praktikuju seks svuda. Njih možete uzbuditi i svojim fantazijama.

Jarac - poverenje je na prvom mestu

Da bi muškarac rođen u znaku Jarca mogao da spava sa nekom osobom, prvo mora da stekne poverenje u nju. Čak i ako se ne zaljube odmah, počeće postepeno. Zbog toga što su mnogo zbunjeni, ništa neće ostaviti slučaju. Uvek imaju zaštićen seks.

Vodolija - nemojte ometati njihovu slobodu

Vodolije uglavnom imaju seks sa ženama sa kojima mogu biti prijatelji. Zbog toga je inteligentna žena dovoljna da ih privuče. Ne vole da budu romantični i imaju seks kao da rešavaju problem iz matematike.

Ribe - umreće da bi vas zadovoljili

Samo zato što se muškarci Ribe dosta zaljubljuju, ne mora značiti da menjaju partnerke kao čarape. Međutim, uradiće sve da vas zadovolje kada ste zajedno. Nisu previše uzbudljivi, ali se jako trude da bi stigli do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading