Sedam brutalnih istina o Ribama!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

11.03.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene rođene u znaku Ribe jedne su od najintuitivnijih u Zodijaku i prirodno su veoma privlačne, čak značajno više od ostalih horoskopskih znakova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Postoji 7 brutalnih istina vezanih za ljubav sa Ribama. Jedan od znakova Zodijaka koji je veoma intuitivan i empatičan i veoma se specifično ponaša kada je u vezi.

Intuitivna je i veruje svojoj intuiciji više nego bilo čemu

Ni ne pokušavajte da lažete Ribu jer će vas odmah otkriti. Zna da je lažete jer prosto to oseća u svom stomaku.

Veoma je emotivna

Njene oči stalno sijaju i spremne su da se pretvore u vodopad. Neretko počnu da plaču kada neko pored njih počne da plače. Čak i ako vas mrze, plakaće sa vama.

Pomalo je lenja

U njenoj prirodi je da se razvlači po krevetu do podneva i da sanjari o svemu i svačemu. Nema te stvari koju voli više od izležavanja na kauču uz činiju paste u rukama i upaljenim Netfilxom.

Veoma je brižna

Veoma, veoma, veoma je brižna. Razlog za to je što ona zaista želi da brine o vama, zato joj ne zamerajte kada vas pita da li ste poneli ključeve, telefon, da li ste jeli i slično.

Ne boji se da ode ako je ne tretirate onako kako ona misli da zaslužuje

Nije zainteresovana za negativnost i ne boji se da ode iz toksične veze ili prijateljstva. Ne razumeju kako ljudi uspevaju da ostanu u vezama koje su ispunjene dramom sa partnerima ili prijateljima koji ih iznova i iznova izneveruju i ne poštuju ih.

Ona je sama sebi najgori neprijatelj

Samosažaljenje nekada u njoj budi ono najgore. Možda ćete zateći vašu Ribu kako sedi sama u mraku i razmišlja kako je nešto zapravo moglo da bude i da se kaje zbog nečega što je rekla ili što nešto nije uradila bolje. Ona je sebi najveći kritičar, pa ćete neretko morati da je podsećate da je ona zapravo najbolja.

Često se izgubi u svojim kreativnim mislima

Zbog toga često izgleda nepristupačna. Zapravo su veoma ljubazne i slatke ako pogledate malo ispod njihove odsutne površine. Ukoliko uspete da izmamite vašu Ribu van njenih misli videćete koliko sjajna može da bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading