TEŠKI KO TUČ: Ova tri znaka su noćna mora za žene

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

06.09.2017

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena je zbog njih bar jednom bila na ivici nerava. Ova tri znaka voleće vas svim srcem, ali će vam u isto vreme praviti pravi mali pakao od života. Saznajte koji znak nikada ne deli komplimente, ko glumi nedodirnjivog rogonju, a ko je naporni emotivac bez konkurencije

RepublikaFoto: pixabay.com
Bikovima je lakše da uvrede, nego da daju kompliment

Rak

Rak je jednostavno preemotivna duša koja i najčešće ni sama ne zna šta će sa sobom i svojim emocijama, kojih ima toliko da ih je jednostavno nemoguće savladati. Ako vas voli, voleće vas do kraja života, ako se razmišlja da li će da bude sa vama, odmah se okrenite i odlazite, jer razvlačenje može da traje bolno i dugo.

Jarac

Veza sa njima je teška jer glume nedodirljivog, a kad ostane sam sa sobom plače na sav glas. Lakše je odraditi neki fizički posao nego izaći na kraj sa muškarcem koji je Jarac u horoskopu. Zato je najbolje ostaviti ga da sam udara rogovima u neki drugi zid.

Bik

Još jedan "rogonja" koji će vam pokidati sve živce. Kad su raspoloženi u stanju su da budu poprilično navalentni i naporni, ali kao i kod Jarca, emocije su im potpuno strane. Ne znaju šta će sa njima. Lakše im je da vas uvrede, nego da vam upute kompliment. Zato neka razgovaraju sami sa sobom u ogledalu, a vi produžite svojim putem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading