Upozoreni ste na vreme: Ovo su NAJLJUBOMORNIJI horoskopski znaci

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

18.05.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partnerova ljubomora ume ponekad da prija, ali u granicama normale. Ako ste u vezi sa nekim od ova tri horoskopska znaka, nemojte da budete iznenađeni ukoliko pokažu viši stepen ljubomore.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija, međutim, ovim znakovima je ljubomora drugo ime. 

Škorpija

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizjak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Bik

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude

Lav

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume reagovati vrlo burno i netaktično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading