Sa njima ljubav nema šanse: Ova 3 horoskopska znaka su nepristupačna kad su emocije u pitanju

Autor: lepotaizdravlje, Republika

Lifestyle

21.05.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako vi zamišljate idealnog partnera? Većina nas verovatno u svom partneru iz snova vidi oslonac i podršku, osobu sa kojom će podeliti i dobro i loše i uživati apsolutno u svakom trenutku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako slučajno naletite na pripadnike ovih horoskopskih znakova, možda će vam se učiniti da je partner kakvog želite daleko od vas, jer su oni prilično nepristupačni, kada je ljubav u pitanju.

Da biste osvojili srce pripadnika ova 3 horoskopska znaka, potrebni su veliki trud i upornost.

Devica

Device se veoma teškko upuštaju u vezu, sve dok ne uspeju da osobu promene i prilagode sebi, jer je njihov perfekcionizam intenzivno izražen i kada je traženje partnera u pitanju, podjednako kao i u svim drugim životnim segmentima. Neretko će od vas očekivati nemoguće i da biste osvojili njihovo srce, zaista morate uložiti dosta truda.

Škorpija

S obzirom na izražene ambicije, oni nemaju vremena da se upuštaju u veze koje zahtevaju previše prilagođavanja, partneru koga tek treba da upoznaju i sa njim usklade afinitete i interesovanja. Oni zaista veoma retko stavljaju tuđe potrebe na prvo mesto, ako u svom životu nisu sve doveli do perfekcije.

Ovan

Iako zrače samopouzdanjem i harizmom, ovnovi su pravi kontrol frikovi. Teško će vam pasti njihova posesivnost i konstantna želja za pažnjom. Ako imate snažan karakter, možda ćete povrediti ego Ovnu sa kojim ste u vezi i već u tom trenutku on će oko sebe podići zidove i postati veoma nepristupačan. Oni su sposobni da se otvore samo pred onim partnerom, pored koga osete da bez problema mogu voditi glavnu reč u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading