HOROSKOP ZA 17. 6. - Lavovi su u krizi, Blizanci se prilagođavaju

Autor:

Lifestyle

16.06.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Vage početak rada na novom projektu ili rad na novom radnom mestu zahtevaće od vas dodatna prilagođavanja i znanje novih veština. Device konjukcija Merkura i Marsa naglašava vaše napore da postignete važan poslovni sporazum i uspostavite dobru komunikaciju.

Blizanci nesporazum s partnerom može da prouzrokuje udaljavanje u narednom periodu. Ispoljite spremnost da se prilagodite. Lavovi otvoreno porazgovarajte s partnerom o problemima koji vas dugo muče. U vašoj vezi vlada kriza poverenja...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading