Evo šta retrogadni Uran donosi svakom znaku: Neko će skroz od sreće pući, a neke čeka horor u kući

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

20.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retrogradni Uran trajaće sve do januara 2020. godine, dok će Uran u Biku provesti narednih sedam godina. Pogledajte šta vas za to vreme očekuje, na duže ili na kraće staze.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Uran je sada u vašoj kući novca u narednih sedam godina, pa su moguće promene na polju finansija i posla. Generalno ćete se osećati veoma lagodno u svim životnim poljima. Što se ljubavi tiče, iako mislite da ste ušli u mirnu luku – nova i burna ljubav je možda i već stigla u vaš život, koja će vas promeniti na bolje.

Bik

Otkako je Uran ušao u vaš znak početkom ove godine pritisak će rasti, ali ćete imati više volje da razmišljate i pravite planove do početka 2020. godine kada je pravo vreme za akciju. Za vas je ova retrogradnost idealna ako mislite da zadržite svoju istinsku individualnost.

Blizanci

Nova faza za Blizance – kopate duboko u sebe i počinjete da se suočavate sa dugotrajnim strepnjama. Ovde će Uran uzburkati vaše nesvesne i skrivene procese koji stoje iza vaših postupaka, podstičući unutrašnje promene. Zarad ličnost rasta, retrogradnost je neophodna da pokrenete duhovnu svest.

Rak

Nakon dugih sedam godina borbe sa Uranom na polju karijere, predstoji vam promena, ali na polju nada, želja, prijateljstva. Sada ćete više razmišljati o svojoj okolini i o onome što vas zaista motiviše u životu. Nemate više energije za gubljenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav

Lav je spreman za reflektore više nego ikad. Sa Uranom u kući reputacije i karijere imaćete nove vizije kako da sebe predstavite u što boljem svetu. Uran u Biku znači da ćete ponovo preispitivati sve promene koje ste napravili od marta ove godine, a Uran donosi novu energiju u sektor karijere i ulogu koju imate u društvu. Ako se u vašem životu dešava puno preokreta imajte na umu da će se tempo smanjiti u narednih šest meseci.

Device

Otkako je Uran ušao u Bika osetili ste olakšanje jer su neočekivani i pozitivni preokreti počeli da kucaju na vaša vrata kako bi vas izvukli iz kuće. Možda ste počeli da razmišljate ili istražujete nove destinacije. Širićete svoje znanje i mogućnosti u svakom smislu – iskoristite ovaj period on može biti odlučujući za vaš život.

Vaga

Od marta 2019. godine Uran se nalazi u ne baš prijateljskom položaju po vas, pa vas samim tim i tera da se suočite sa svojim najdubljim i najprimitivnijim nagonima. Kako će se Uran kretati retrogradno, tako će se sve usporiti omogućavajući vam više prostora za razmišljanje o tim otkrićima. Imaćete osećaj kao da ste na nekom odmoru, zato uživajte dok traje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Škorpija je možda već u trenutku kada je Uran ušao u Bika u martu 2019. primio neki stresni poziv. Tokom narednih sedam godina, tranzit Urana u znaku Bika će zahtevati da pronađete nove načine da se povežete sa svojim partnerom, upoznate, pa i venčate. Sada kada se Uran pak, kreće retrogradno turbulencije će se smiriti i strast će malo splasti – ali, samo privremeno.

Strelac

Uran ulazi u vaše polje zdravlja, posla i svakodnevnog života koji vas neopisivo opterećuje – rutina i samo rutina. Kada Uran počne da se kreće retrogradno, mirnije ćete se nositi sa ovom dosadom, i nećete osećati neopisivu nervozu.

Jarac

Uran je ušao u polje vašeg hedonizma, pa ćete baš sada biti skloni oslobađanju inhibicija. Retrogradni Uran će vas naterati da preispitate svoj pristup romantici i kreativnosti. Pazite na spontane aktivnosti i eskcentrične ljude tokom ovog perioda koji nisu baš uvek dobri po vas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija

Vodolije razmišljaju o velikim promenama u svom porodičnom životu. To može da znači odvajanje od korena ili odbacivanje. Zato sa retrogradnim Uranom u Biku stiže predah i malo prostora pre nego što donesete bilo kakvu odluku. U pitanju je jedna sporija energija, koja će vam dati dovoljno vremena da razmislite i ne odlučujete ništa u afektu.

Ribe

Kako je Uran ušao u Bika, Ribe se osećaju kao su na ivici pucanja. Tokom retrogradnog Urana, vaš mentalni ritam će se usporiti, a neki projekti se mogu pauzirati. Nemojte prestati da beležite svoje ideje, ali u isto vreme ne preduzimajte nikakve konkretne poteze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading