Horoskop otkriva šta nam donosi Crni Mesec: Očekuje nas preokret u budućnosti i veliko blagostanje

Autor: lovesensa.rs

Lifestyle

27.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni Mesec u znaku Device 30. avgusta 2019. godine mnogima donosi baš ono što su želeli - vreme je za magiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naziva se Crni Mesec jer je drugi po redu mlad Mesec u avgustu, a deluje na našu sudbinu zajedno sa Venerom, Marsom i Merkurom. Kombinacija Meseca i ovih planeta donosi pozitivan stav, lepe promene i pojačano samopouzdanje. Venera pomaže Crnom Mesecu da probudi kreativnost , ljubav i strpljenje, Mars nas uči kako da donesemo dobre odluke i ograničimo impulsivnost, a Merkur donosi harmoniju i divne odnose, naročito u ljubavi.

Napokon znamo šta želimo od svog života i spremni smo da ostvareimo velike snove. Više nemate strah, spremni ste da rizikujete, prihvatite promene i uradite sve kako bi se život promenio na bolje. Ceo septembar biće u ovom raspoloženju, a mnogi koji se aktiviraju na ostvarenju planova, očekuje neverovatan preokret u budućnosti. Samo nastavite napred, napokon je došao trenutak uspeha i blagostanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading