Evo u kom znaku Zodijaka se rađaju najbolje supruge!

Autor: Lepotaizdravlje, Republika

Lifestyle

28.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskopski znak u kome smo rođeni, može otkriti mnogo toga o našem karakteru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dok otkriva naše mane i vrline, horoskop otkriva i u kom znaku su rođene najposvećenije i najpoželjnije supruge.

1. Rak

Strastvena i brižna, ona će muškarcu svog života, svakodnevno skidati zvezde s neba, jer je njegova sreća za nju smisao života. Pored sve pažnje i ugađanja, njen suprug će uživati i u strasti, koja je pokreće, pa mu pored takve žene ništa neće nedostajati. Pored nje, muškarac će se u svakom trenutku osećati sigurno i voljeno.

2. Ovan

Žena Ovan je neverovatno snažna i harizmatična, što je čini neodoljivom. Njene ambicije su velike i daje sve od sebe da od života dobije sve što želi i zaslužuje. Nema strpljena za muškarce, kojima ona nije centar sveta, ali kada pronađe idealnog partnera za sebe, spremna je da mu pruži ljubav, o kakvoj nije ni sanjao.

3. Lav

S obzirom na svoju snagu i energiju, žena Lav se kroz život kreće jednostavno i bez problema rešava sve prepreke koje joj se nađu na putu. Pored sebe želi muškarca, koji može da je prati, da joj parira i da je obožava. Kada jednom nađe čoveka za ceo život, ona je odana i spremna da se za njega bori i da mu život pretvori u pravu ljubavnu priču, čiji je kraj vrlo izvesan!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading