UPOZORENJE! Ova 3 horoskopska znaka čeka nesreća dok je Sunce u Vagi

Autor:

Lifestyle

01.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi smo znali svoju budćnost i mogli da izbegnemo loše događaje život bi bio mnogo lakši. Zato je tu astrologija, da nas pomoću tumačenja poruka koje kriju zvezde, upozori na opasnosti koje nadolaze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Narednih nekoliko nedelja nastupa period Vage. Za neke će ovo biti izuzetno plodotvorni dani, ali ova tri znaka očekuju opasnosti na različitim poljima.

Zato vam predstavljamo sa čime sve možete da se suočite i adekvatno se pripremite kako bi olakšali sebi težinu koja nailazi.

Rak 

Sunce u periodu Vage prolazi kroz vašu četvrtu kuću koja simbolizuje dom i porodicu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati problema kod kuće i teško ćete pronalaziti emotivnu sigurnost. Rak je vrlo emotivan znak, a sada Sunce baca sjaj na njegovo najemotivnije polje, pa će mnoga osećanja isplivati na površinu. Vrata kosmosa su otvorena za vaše nedaće, zato pokažite svoje emocije. Sada je dobro da se posvetite članovima porodice i obnovite neke zapostavljene odnose. To će učiniti da se osećate bolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija 

Sunce obasjava vašu 12. kuću, odnosno kuću tajni i karme. Drage Škorpije, uskoro će vaš rođendan, zato će mnogi od vas želeti da se osame i razmisle šta su to uradili u prethodnom periodu. Često će biti nemoguće da pronađete prostor za sebe što će negativno uticati na vaše raspoloženje. Bićete samokritični i često ćete sebe podsećati na greške iz prošlosti. Sumiranje prethodne godine lakše ćete podneti u društvu iskrenog prijatelja. Ne plašite se da pokažete emocije.

Ribe 

Drage Ribe, Sunce trenutno prolazi kroz vašu osmu kuću koja predstavlja seksualni život i transformaciju. Puno ćete razmišljati o tome šta treba da promenite u svom životu. Bićete spremni da se menjate, ali budite svesni da pozitivna transformacija ne može da se dogodi preko noći. Mnoge Ribe biće opterećene ljubavnim problemima, pogotovo one koje su usamljene. Ne razmišljajte i ne analizirajte previše. Izađite iz zone komfora i dopustite da vas talas ljubavi ponese.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading