Osobe rođene u ovim znakovima uvek žele da bude po njihovom

Autor:

Lifestyle

25.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi jednostavno ne mogu da prihvate ništa drugo ukoliko nije onako kako su oni zamislili.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tako ova tri horoskopska znaka ne žele da se pomire sa nekim okolnostima, već po svaku cenu žele da sve bude prema njihovim željama.

Lav

Lavovi veruju da su najbolji u svemu, a kad im život pokaže da to nije uvek tako, postaju živčani, bahati, pa čak i agresivni. Doslovno će gaziti preko drugih kako bi dokazali da su ipak najbolji, a kad shvate da je to ponekad neizvedivo, postaće ogorčeni.

Škorpija

Škorpije su jednostavne – ulažu jako puno u stvari do kojih im je stalo i očekuju da će se to baš uvek isplatiti. Nažalost, život im često dokaže suprotno, a škorpije tada postaju agresivne. Nisu oni krivi, kriva je njihova strastvena i pomalo posesivna narav i sposobnost da od svega naprave dramu.

Devica

Kad stvari krenu u pogrešnom smeru, device postaju jako nezadovoljne i neraspoložene, ali najčešće samo prema sebi. Device za sebe imaju jako visoke standarde, a kad ih iz nekog razloga ne ispune, ne mogu se nositi sa razočaranjem i veoma su samokritične, pa će umesto da sebi olakšaju biti prilično isključive prema sebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading