HOROSKOP ZA 5. 11. - Vagama će se obiti o glavu sedenje na dve stolice, Bikovi skloni povredama!

Autor: Republika

Lifestyle

05.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ovnovi i Rakovi će imati krize poverenja prema partnerima, u ljubavi neće ići sve onako kako ste zamišljali, budite spremni na to. I Lavovi će se svađati i pretrpeće odrđene trzavice u vezama.

Kada je reč o poslu, retko koji znak neće imati pojedinačne, specifične neprijatne situacije. Neke će rezultirati sukobima većih razmera, a ostale će se vrlo brzo prevazići.

Bikovi treba da obrate pažnju na kretanje jer će biti skloni povredama, Lavove će mučiti vrtoglavica, a Strelčevi da povedu računa o imunitetu.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading